Καταλύματα για την διαμονή σας :-)

Σύνδεση / Καταχώρηση καταλύματος

Φόρμα σύνδεσης καταλυμάτων για την διαχείριση της καταχώρησης τους...

: Το email σας

: Password

     Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δοκιμαστική λειτουργία (beta)

Η ιστοσελίδα αποκτά νέα μορφή. Την περίοδο αυτή βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία και παράλληλα αναπτύσσονται νέες λειτουργίες.

Για σχόλια/παρατηρήσεις ή αναφορά σφάλματος, email: info[παπάκι]greek-greece.gr

Δωρεάν καταχώρηση καταλυμάτων : Εγγραφή μέλους

Η εγγραφή μέλους δίνει την δυνατότητα δωρεάν καταχώρησης καταλυμάτων από τους ιδιοκτήτες τους. Η δωρεάν καταχώρηση μπορεί να γίνει για ξενοδοχεία και ξενώνες ή ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα καθώς επίσης και για camping σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα.

Για την δωρεάν εγγραφή σας στο σύστημα καταχωρήσεων χρειάζεται απλά να έχετε μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Δωρεάν εγγραφή μέλους

Για την εγγραφή μέλους πληκτρολογείστε παρακάτω τον αριθμό anti-spam και το email του καταλύματος (π.χ. ξενοδοχείου) σας:
Αντιγράψτε τον αριθμό anti-spam () εδώ :

Το e-mail σας :
Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε πληκτρολογήσει σωστά το email σας, καθώς σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.

Πατώντας το πλήκτρο "Εγγραφή", θα λάβετε στο email σας μήνυμα με πληροφορίες για την ενεργοποίηση (επιβεβαίωση) της εγγραφής σας και την σύνδεση σας (login) στο σύστημα προσθήκης και διαχείρισης καταχωρήσεων.

Επιπλεόν πληροφορίες για τις δωρεάν καταχωρήσεις

Η καταχώρηση καταλύματος σας δίνει την δυνατότητα δημιουργίας μιας ολοκληρωμένης παρουσίασης (π.χ. για το ξενοδοχείο σας) με αναλυτικό κείμενο περιγραφής, φωτογραφίες και στοιχεία επικοινωνίας.

Είναι ιδανική για όσα καταλύματα δεν έχουν την δική τους ιστοσελίδα, αλλά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και για τα καταλύματα που έχουν την δική τους ιστοσελίδα μιας και έτσι αυξάνουν την γενικότερη προβολή τους στο internet.

Ολοκληρώνοντας την διαδικασία εγγραφής μέλους και εφόσον συνδεθείτε (login) με τα στοιχεία πρόσβασης, θα έχετε στην διάθεσή σας τις επιλογές μέλους, δηλαδή:
  • Προσθήκη/επεξεργασία κειμένου περιγραφής για το κατάλυμα σας
  • Προσθήκη/επεξεργασία φωτογραφιών
Για την υποβολή μιας νέας καταχώρησης (π.χ. ξενοδοχείου) θα πρέπει να έχετε στην διάθεση σας ένα κείμενο περιγραφής (περίπου μία σελίδα) και τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες σε μεγάλες διαστάσεις (πλάτος/ύψος). Προαιρετικά, μπορούν να προστεθούν επιπλέον 6 φωτογραφίες (δηλαδή συνολικά 9).

Οι καταχωρήσεις δεν εμφανίζονται αυτόματα στον online κατάλογο, αλλά ελέγχονται με βάση τις προδιαγραφές μιας αποδεκτής καταχώρησης (δηλαδή για παράδειγμα ότι το κείμενο περιγραφής δεν είναι γραμμένο σε greeklish ή δεν είναι γραμμένο όλο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ κλπ).

Με την εγγραφή μέλους μπορείτε να καταχωρήσετε ένα κατάλυμα. Δηλάδη, αν έχετε προς καταχώρηση δύο ή περισσότερα καταλύματα θα πρέπει να δημιουργήσετε ισάριθμους λογαριασμούς μέλους με τα αντίστοιχα emails κάθε καταλύματος.